Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Χορτομάρης: «Επικίνδυνος ο αγώνας με τους Τιτάνες»

Την όγδοη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τους Τιτάνες Δράμας ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου έχει τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση του ροζ φύλλου αγώνος. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους: Λαλιώτη (τραυματίας), Χορτομάρη Στέλιο (τραυματίας), Στόικο (επαγγελματικοί λόγοι) και Γιαννούλη (στρατευμένος).


Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση οι: Τερζής (άρρωστος) και Παπαδόπουλος (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Την άποψή του για το παιχνίδι κόντρα στους Δραμινούς εξέφρασε ο καλαθοσφαιριστής του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Γιώργος Χορτομάρης μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=851323851705767&id=187111454793680): 

«Ο αγώνας της Κυριακής με τους Τιτάνες Δράμας είναι επικίνδυνος. Εάν όμως εμείς είμαστε σοβαροί μέσα στο γήπεδο, τότε δεν θα μας δημιουργήσουν προβλήματα οι αντίπαλοι. Έχουμε παίξει ξανά με τους Τιτάνες στο Κύπελλο, όποτε τους ξέρουμε και μας ξέρουν. 


Βέβαια τότε που παίξαμε ήταν ακόμα αρχή και βρισκόμασταν στο στάδιο της προετοιμασίας κι έτσι θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας». 


Ο αθλητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τη φετινή σεζόν είναι ο αρχηγός των «πράσινων»: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που φέτος είμαι αρχηγός του Α.Ο.Σ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που με όρισαν αρχηγό. Είμαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και μαζί με 2-3 παιδιά είμαστε οι πιο παλιοί. 

Στόχος και δικός μου και των υπόλοιπων παιδιών είναι όποιος καινούριος παίχτης έρχεται στον Α.Ο.Σ. να αισθανθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι έχει μπει στην οικογένειά μας, γιατί εμείς έτσι νιώθουμε την ομάδα, μια οικογένεια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: