Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ 
Παιδιά αγωνίζονται για παιδιά που «αγωνίζονται» 

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αρωγός σε μία ακόμη σπουδαία προσπάθεια με κοινωνικό πρόσημο! Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συμμετέχει μαζί με την Α.Ε. Σερρών (Αθλητική Ένωση Σερρών) και τον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες» στη διοργάνωση ενός ξεχωριστού Τουρνουά Μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 


Ο λόγος για το «1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων και Εφήβων», το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη των Σερρών, το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου. 

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός, πρώτον η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της Δωρεάς Μυελού των Οστών για τον Σύλλογο «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ», και δεύτερον η συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων για την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών. 

 Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), του Ιατρικού Συλλόγου και του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών ενώ σημαντική είναι και η προσφορά του Συλλόγου Ιδιοκτητών Μέσης Εκπαίδευσης Φροντιστηρίων Ν. Σερρών 

Το αγωνιστικό σκέλος 

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας δύο από τα ιστορικότερα μπασκετικά κολλέγια της Ελλάδας, η Χ.Α.Ν.Θ. και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη από τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι ομάδες των φροντιστηρίων της πόλης μας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις των δυο Σερραϊκών ομάδων με την ιστορική Χ.Α.Ν.Θ. και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη από τη Θεσσαλονίκη. 

 Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών για να απολαύσει πλούσιο μπασκετικό θέαμα και να γίνει παράλληλα δότης μυελού των οστών! 

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών με λήψη στοματικού επιχρίσματος από την εξειδικευμένη ομάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών. 

 Πρόγραμμα Αγώνων 

 Τετάρτη 27.12.2017 (ΔΑΚ Κοιλάδας): 14:00 Αγώνες Φροντιστηρίων 

16:30 Α.Ε.Σ – Μαντουλίδης 

18:30 Τελετή έναρξης 

18:30 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Χ.Α.Ν.Θ. 

Πέμπτη 28.12.2017 (Ομόνοια): 11:00 Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – Μαντουλίδης 

12:30 Α.Ε.Σ – Χ.Α.Ν.Θ. 

Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή του μπάσκετ και του εθελοντισμού . . .ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: