Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων & Εφήβων «Α.Ε.Σ. - Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Σερραίες Μανούλες»

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του 1ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων & Εφήβων «Α.Ε.Σ. - Πανσερραϊκός KΡΙ ΚΡΙ - Σερραίες Μανούλες». Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων απόλαυσαν όμορφο μπάσκετ που τους πρόσφεραν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της Α.Ε.Σ, του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, του Μαντουλίδη και της ΧΑΝΘ.


Βέβαια το πιο σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών  (Μακεδονίας-Θράκης), του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών έχοντας και τη στήριξη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, είναι το εξωαγωνιστικό με την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της Δωρεάς Μυελού των Οστών για τον Σύλλογο «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» και τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών.


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., κ. Χατζημαργαρίτης, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, κ. Χατζημιχαηλίδης, ο Ιατρός και μέλος της διοίκησης των «κόκκινων», κ. Μηλούσης, ο Νομίατρος, κ. Αναστασιάδης, ο Ιατρός της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, κ. Παπαδόπουλος, η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Τζιούρα, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κ. Νικολόπουλος, ο Επικεφαλής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, κ. Κεραμέας, μέλη του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες», εκπρόσωποι του Συλλόγου «Χάρισε Ζωή» και μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ε.Σ. - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ: 43-80



ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ - ΧΑΝΘ: 70-51


Δεν υπάρχουν σχόλια: