Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ασημάκης: «Προσοχή στο Δοξάτο» 

Φιλικό αγώνα με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με το Δοξάτο.


Το απουσιολόγιο του Γιάννη Μπουτάκογλου είναι γεμάτο. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» για τη μεθαυριανή συνάντηση δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Λαλιώτη (τραυματίας), Χορτομάρη Στέλιο (τραυματίας), Γιαβρόπουλο (τραυματίας-θλάση), Παπαδόπουλο (ενοχλήσεις στο γόνατο), Γιαννούλη (στρατευμένος) και Στόικο (επαγγελματικοί λόγοι). 

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Α.Ε. Δοξάτου μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. στο Facebook https://tinyurl.com/y7p4g5c2 ο καλαθοσφαιριστής του «τριφυλλιού», Γιώργος Ασημάκης: «Είναι ένα παιχνίδι που αν δεν προσέξουμε θα έχουμε προβλήματα όπως και σε κάθε αγώνα. Είμαστε σε ανοδική πορεία και θα πάμε να κατακτήσουμε τη νίκη». 

Ο φόργουορντ της σερραϊκής ομάδας αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα παρουσία των «πράσινων» στη διοργάνωση: «Η πορεία μας δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε. Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος και ο λόγος ήταν ο τραυματισμός του Στέλιου Χορτομάρη, ο οποίος είναι ένας παίκτης υψηλότερης κατηγορίας. Η ομάδα έψαχνε τη ταυτότητά της και ήθελε χρόνο προσαρμογής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: