Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΤΗΣΙΑ

Οικονόμου: «Κρίμα να λέγονται ψέματα»

Σε επικοινωνία που είχε  με το SerresBasket η διαιτητής Ελένη Οικονόμου, η οποία τραυματίσθηκε στο προχτεσινό παιχνίδι της Ηράκλειας με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ανέφερε τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Ηράκλειας και του Ρούπελ υπέδειξα ένα αντιαθλητικό φάουλ. Προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και κάποιοι εξ' αυτών ερχόμενοι με φόρα με έσπρωξαν άθελά τους και έπεσα άσχημα στο παρκέ. Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα έγινε το κακό. 

Στη συνέχεια ο συνάδελφος διαιτητής, Νίκος Τσακιρίδης και οι άνθρωποι της γραμματείας με βοήθησαν να σηκωθώ. Ο γιατρός του παιχνιδιού μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες και με εξέτασε επειδή ένιωθα έντονες ενοχλήσεις στη κοιλιακή χώρα. Μάλιστα εγώ ή ίδια ζήτησα να πάω στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Χτύπησα στο αριστερό χέρι, ενώ πρήστηκε και το γόνατό μου.

Είναι κρίμα να λέγονται ψέματα από τους ανθρώπους της Ηράκλειας».

Σχετικά με το τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνος για τη διακοπή της αναμέτρησης το SerresBasket πληροφορήθηκε ότι οι διαιτητές σημείωσαν τον καβγά μεταξύ των καλαθοσφαιριστών των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: