Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Σταμπουλής: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Η νίκη του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ έφερε ευφορία στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» το Σάββατο θα αναμετρηθούν στο γήπεδό τους με το Παγγαίο, το οποίο σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές φέτος έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο Γιάννης Μπουτάκογλου στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας έχει τονίσει κατ' επανάληψη στους καλαθοσφαιριστές του ότι το αυριανό παιχνίδι είναι «ύπουλο» και ότι πρέπει όλοι να είναι σοβαροί για 40 λεπτά.


Στόικος (δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις), Χορτομάρης Στέλιος (τραυματίας), Λαλιώτης (τραυματίας), Μποζουτσίδης (φοιτητικές υποχρεώσεις) δεν θα αγωνισθούν κόντρα στους Καβαλιώτες. Αμφίβολοι είναι οι Τερζής (αναρρώνει από ίωση) και Δεληγιάννης (ενοχλήσεις στον ώμο).

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Παγγαίο μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ζενίθ 88.8. Α.Ο.Σ. στο Facebook (https://tinyurl.com/y7p4g5c2) ο αθλητής των «πράσινων», Νίκος Σταμπουλής:

«Ο αγώνας του Σαββάτου θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που μας τόνισε και στην προπόνηση ο coach ''Μπουτ''. Το Παγγαίο έχει ένα πολύ καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. 

Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη, τόσο από άποψη ψυχολογίας, όσο και βαθμολογική και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: