Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Τερζής: «Χωρίς άγχος για ό,τι καλύτερο»

Την ευκαιρία να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα έχει ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ στη Δράμα στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Σε περίπτωση νίκης του «τριφυλλιού» κι αν όλα εξελιχθούν ευνοϊκά για τους «πράσινους» μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, τότε θα σημειωθούν ανακατατάξεις στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια ο ΚΑΟΔ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος έχοντας στις τάξεις του αρκετούς «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες. Μάλιστα οι Δραμινοί όλο κι όλο έχουν χάσει μια φορά κι αυτή από τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ στις Σέρρες.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου είναι το αουτσάιντερ και πρέπει να παλέψει σκληρά για να κάνει το διπλό.

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου ο καλαθοσφαιριστής του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Ελισσαίος Τερζής δήλωσε τα εξής στην επίσημη σελίδα των «πράσινων» στο Facebook: 

«Η ομάδα μας πρέπει να παίξει πολύ καλή άμυνα πάνω στα δύο μεγαλύτερα όπλα του ΚΑΟΔ, τον Αμπελακιώτη και τον Μανιώτη. Από εκεί και πέρα θα πάμε στη Δράμα χωρίς άγχος για ό,τι καλύτερο καταφέρουμε. Έχουμε δυο τραυματίες, αλλά ελπίζω ότι μέχρι το Σάββατο θα είναι καλύτερα τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: