Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

«Είστε η ντροπή του ΚΑΟΔ»

Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στη τοποθέτηση του Υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας του ΚΑΟΔ, κ. Πελέχρα αναφορικά με το χτεσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «πράσινων» έχει ως εξής:

«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει στα υποτιμητικά σχόλια που έκανε εις βάρος της ομάδας μας και του προπονητή μας, κ. Γιάννη Μπουτάκογλου, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΚΑΟΔ, Πελέχρας Σπυρίδων. 
http://www.serresbasket.gr/2018/01/blog-post_28.html#more

Κύριε Πελέχρα τέτοιου είδους συμπεριφορές ντροπιάζουν ένα ιστορικό σωματείο όπως πράγματι είναι ο ΚΑΟΔ. Επειδή όμως όπως καταλάβαμε από τα γραφόμενά σας είστε άσχετος από μπάσκετ σημειώνουμε τα εξής: 

Ο Α.Ο.Σ. ιδρύθηκε το 1975 και έβγαλε σπουδαίους καλαθοσφαιριστές , οι οποίοι κατέκτησαν Πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Κύπελλα και φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο. 

Δυστυχώς όπως πάλι αντιληφθήκαμε δεν πρέπει να γνωρίζετε ανάγνωση, διότι στις δηλώσεις του ο κ. Μπουτάκογλου όχι μόνο δεν μείωσε τον ΚΑΟΔ, αλλά αντιθέτως ανέφερε ότι ήταν ένας δυνατός αντίπαλος στο μεταξύ μας παιχνίδι που διεξήχθη χτες στη Δράμα. 

Ο προπονητής μας αγωνίσθηκε 20 χρόνια στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κάνοντας φιλίες με παίκτες και προπονητές σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΚΑΟΔ κάθισε πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας προκαλώντας διαρκώς όλα τα μέλη της αποστολής του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Η προσπάθειά σας να «δυναμιτίσετε» την ατμόσφαιρα στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα πέσει στο κενό, διότι εμείς νοιαζόμαστε για το καλό του αθλήματος δίχως συκοφαντίες και προσβολές. 

Ελπίζουμε πολύ σύντομα τα υγιώς σκεπτόμενα μέλη της οικογένειας του ΚΑΟΔ να σας δείξουν την πόρτα της εξόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: