Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Πανέτοιμη η ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού για το Πρωτάθλημα

Τα «αποκαλυπτήρια» της νεοσυσταθείσας ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού (Panserraikos Wheelchair Basketball) πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα οι αθλητές του Πανσερραϊκού επρόκειτο να περάσουν χτες από αξιολόγηση, αλλά λόγω απρόοπτου γεγονότος ο ιατρός που θα εξέταζε τους καλαθοσφαιριστές δεν παρουσιάσθηκε στο ΔΑΚ Σερρών και η διαδικασία θα λάβει χώρα στο κοντινό μέλλον.

Για αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και τη συμμετοχή των «κόκκινων» στο 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ σας είχε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το SerresBasket από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Τα «λιοντάρια» τοποθετήθηκαν στον Βόρειο Όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τους: Άρη, Μέγα Αλέξανδρο '94 Πυλαίας, Ίρις Καβάλας, Αστέρα Τρικάλων, Αργοναύτες Βόλου και Ηροδικό Κομοτηνής.

Προπονήτρια της ομάδας του Πανσερραϊκού είναι η κυρία Καριοφυλλάκη Ευδοξία, ενώ έφορος είναι η κυρία Θεοδωρίδου Θωμαή.

Η σύνθεση των «κόκκινων» έχει ως εξής:

Καπούλας Μάριος, Γέργος Αντώνης (μεταγραφή από τον Μέγα Αλεξάνδρο '94 Πυλαίας), Βαγενάς Θανάσης, Δαμάσκος Θεοφάνης, Μαυρομμάτης Μανώλης, Βαφειάδης Απόστολος, Λάγιος Γεράσιμος, Διχάλας Ιωάννης, Γκέρης Σταύρος, Κανακάρης Νεκτάριος, Συσούρκας Θωμάς, Βασιλειάδου Ιωάννα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: