Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΘΡΟ

7 χρόνια φαγούρα

Για έβδομη συνεχή σεζόν ο Νομός Σερρών και το Σερραϊκό Μπάσκετ δεν θα έχει εκπρόσωπο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης των Εφήβων.

Άλλη μία χρονιά έληξε με άδοξο τρόπο για τις ομάδες μας (Πανσερραϊκός - Ίκαροι), οι οποίες απέτυχαν να διανύσουν όλη την απόσταση. Οι σύλλογοι μας έχουν περιορισθεί σε ρόλο κομπάρσου και το λυπηρό είναι ότι φαίνεται να έχουν αποδεχθεί αυτή τη κατάσταση. 

Φουρνιές παικτών χάνονται, οι προπονητές ψάχνουν διαρκώς να βρουν τι φταίει για τα «στραπάτσα», ενώ οι διοικήσεις είτε δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα αγωνιστικά τμήματα πλην του ανδρικού, είτε δεν έχουν αποκτήσει τη κατάλληλη «τεχνογνωσία», είτε βρίσκονται σε κόντρα με τους προπονητές.

Σχεδόν κάθε Αύγουστο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μεγάλες κουβέντες λέγονται, αλλά αργότερα τα «υπερωκεάνια» βουλιάζουν.

Πρωτομαγιά του 2011 ο Πανσερραϊκός με τεχνικό τον Βασίλη Χρυσανθίδη είχε δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Γ.Σ. Ελασσόνας (67-53) κατακτώντας τη τέταρτη θέση στη διοργάνωση (1. Άρης 2. Ίκαρος Καλλιθέας 3. Παναθηναϊκός 4. Πανσερραϊκός 5. Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων 6. Γ.Σ. Ελασσόνας. Ο Δημήτρης Καραμπέκης είχε συμπεριληφθεί στη καλύτερη πεντάδα).

7 χρόνια φαγούρας είναι αρκετά...

Σχόλιο από SerresBasket: Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να «χρυσώσει» το χάπι.

Όταν βλέπεις νεαρούς αθλητές να έρχονται στο γήπεδο με ακουστικά στα αυτιά και υφάκι, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη νοοτροπία των παιδιών. 

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: