Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Μπουτάκογλου: «Επικίνδυνος αντίπαλος το Ρούπελ» 

Παιχνίδι που ελλοχεύει κινδύνους είναι αυτό του Σαββάτου για τον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, το οποίο παλεύει με νύχια και με δόντια για να προλάβει τα πλέι-οφ.

Οι «πράσινοι» ως ομάδα διαθέτουν περισσότερες λύσεις και έχουν μεγαλύτερη ποιότητα έναντι των «γαλάζιων», αλλά όταν πρόκειται για σερραϊκό ντέρμπι τότε αυτά που μετράνε στο γήπεδο είναι η ψυχή και το πάθος.

Για τη «μονομαχία» του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Μπουτάκογλου μίλησε στην επίσημη σελίδα του «τριφυλλιού» στο Facebook αναφέροντας τα εξής: 

«Πρέπει να παρουσιασθούμε σοβαροί στο γήπεδο. Ξέρουμε καλά ότι το Ρούπελ στα ντέρμπι είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η ήττα που έκανε το Σιδηρόκαστρο στο Δοξάτο δεν μας ξεγελάει. Ο αντίπαλός μας είναι επικίνδυνος, αφού τώρα τα δίνει όλα για να μπει στη τετράδα».

Από τη συνάντηση του Σάββάτου θα απουσιάσουν οι: Λαλιώτης (τραυματίας), Χορτομάρης Στέλιος (τραυματίας), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαβρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: