Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Διαγωνισμός «ΚΡΙ-ΚΡΙ M.V.P.» - Ψηφίστε και κερδίστε παγωτό για όλο τον μήνα! 

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού σε συνεργασία με την εταιρεία Κρι Κρι Α.Ε. που είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους Σερραίους φιλάθλους, και όχι μόνο, την έναρξη του Διαγωνισμού «Κρι Κρι M.V.P.»!

Διαδικαστικά, ο διαγωνισμός αυτός θα λαμβάνει χώρα στη σελίδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι στο Facebook «panserraikos bc» https://www.facebook.com/panserraikosbc/ και θα διεξάγεται με ανοιχτή ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Παίχτη των «λιονταριών» μετά από κάθε αγώνα τους. 

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είναι αυτό που προτείνει δύο υποψήφιους αθλητές για τον τίτλο του M.V.P. σύμφωνα με την απόδοσή τους, τεκμηριώνοντας τις επιλογές του με στατιστικά και ορισμένες άλλες σχετικές πληροφορίες. 

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ψηφίσουν αυτόν που θεωρούν ότι ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του και συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη της νίκης για την ομάδα μας. 

Προφανώς θα έχουν πλεονέκτημα της ορθής επιλογής όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα. Στο τέλος της εβδομάδας, ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδεικνύεται με κλήρωση ανάμεσα σε όσους συμμετείχαν στην κλήρωση και η εταιρία Κρι Κρι Α.Ε. θα του προσφέρει μία πολυσυσκευασία με παγωτό για όλο το μήνα! 

Η ψηφοφορία της εβδομάδας Αγώνας: Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής: 61-50 

Υποψήφιοι M.V.P. (αλφαβητικά)

Α. Χατζηανδρέου Δημήτρης (12 πόντοι, 10 αμυντικά/4 επιθετικά ριμπάουντ και πολύ καλή άμυνα στο «ένας εναντίον ενός» στον αντίπαλο center) 

Β. Χατζηστεφάνου Νίκος (13 πόντοι, 3 ασίστ, «ξεμπλόκαρε» την ομάδα επιθετικά με δύο «μεγάλα» τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο). 

Λήξη ψηφοφορίας: Πέμπτη 10 Μαρτίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: