Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ιωσηφίδης: «Στόχος η νίκη»


Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Τα «λιοντάρια» θέλουν να κάνουν καλό ξεκίνημα στα Πλέι-Οφ του Πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους «κόκκινους». 

Στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τους Θρακιώτες αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, Σταύρος Ιωσηφίδης:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αρχής γενομένης με το 1ο παιχνίδι το Σάββατο 5/5/2018 στις 18:00 στο κλειστό της Ομόνοιας με αντίπαλο την ομάδα του Δημοκρίτειου. 

Δουλεύουμε καθημερινά με τα παιδιά στο κομμάτι της τακτικής, ούτως ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για τις «μάχες» με τη νεανική ομάδα της Κομοτηνής. 

‘Κλειδί’ για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και ο έλεγχος των ριμπάουντ για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το στυλ παιχνιδιού μας και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. 

Είμαστε πλήρεις και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. 

Καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας και να δώσουν ώθηση στα λιοντάρια μας για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.»

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: