Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ο Κοκολιός και τη νέα χρονιά στα «λιοντάρια» με αποκλειστικό στόχο την άνοδο

Θετικά έκλεισε η υπόθεση της παραμονής του Φώτη Κοκολιού στον πάγκο των «λιονταριών». Ο 44χρονος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ για δεύτερη σερί σεζόν. Μάλιστα οι «κόκκινοι» αναμένεται να ενισχυθούν με ποιοτικούς παίκτες στοχεύοντας αποκλειστικά στην άνοδο στη Γ' Εθνική.


Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φώτη Κοκολιό ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Τμήματος Μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του προπονητή Φώτη Κοκολιού στην αναγέννηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα την αγωνιστική χρονιά που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του με την προοπτική να πρωταγωνιστήσει και πάλι τόσο στο Πρωτάθλημα Ανδρών όσο και σε αυτό των Εφήβων‼️ 

Το ήθος, η συμπεριφορά, η επιστημονική κατάρτιση και η δουλειά του κ. Κοκολιού μέσα στο γήπεδο, εκφράζουν απόλυτα τους διοικούντες του Πανσερραϊκού Κρι Κρι που έχουν λάβει ήδη τις προτάσεις του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της προσεχούς περιόδου‼️ 

Με ξεκάθαρο στόχο πλέον όχι μόνο τη διάκριση, αλλά και την άνοδο μετά από χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες, τα "λιοντάρια" θα διατηρήσουν τον βασικό τους κορμό και θα ενισχυθούν με ταλαντούχους και έμπειρους αθλητές σε νευραλγικές θέσεις‼️». 

Σε δήλωση του ο Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Η τιμή είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη βέβαια αναθέτοντας και για την επόμενη χρονιά την καθοδήγηση της ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ομάδας του νομού μας που φέρει ένα όνομα με ιδιαίτερο βάρος.

Σκοπός της ομάδας θα είναι, έπειτα και από την εμπειρία της φετινής χρονιάς, η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην κατηγόρια που στόχο θα έχει την παρουσίαση όμορφου και ποιοτικού μπάσκετ στους φιλάθλους της καλαθοσφαίρισης. 

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε τη δύναμη με το πάθος, το ταλέντο με την εμπειρία και το καθαρό μυαλό, και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: