Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

«Θολό τοπίο» με Σίσκο στον Ορφέα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκαν στις 20 του Μάη, αλλά οι αθλητές της σερραϊκής ομάδας συνεχίζουν να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Κώστα Σίσκου, προκειμένου να κρατηθούν σε φόρμα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και να επιστρέψουν δριμύτεροι στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στα μέσα του Αυγούστου.

Βέβαια το «φλέγον» ζήτημα στον Ορφέα Νέου Σκοπού στη παρούσα φάση είναι η ανανέωσης της συνεργασίας ή όχι των «ασπρόμαυρων» με τον Κώστα Σίσκο.


Ο Σερραίος προπονητής είναι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης προς το πρόσωπό του, αλλά από την άλλη έχοντας εμπειρίες και από τη παρουσία του σε συλλόγους εκτός του νομού προσπαθεί να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και το ενδεχόμενο να κοουτσάρει κάποια άλλη ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Το ραντεβού ανάμεσα στον Πρόεδρο του Ορφέα, κ. Γκαβανόζη και τον Κώστα Σίσκο που λογικά θα γίνει (και πρέπει να γίνει) μέχρι τις 15 Ιουνίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη τελική έκβαση αυτής της σημαντικής υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: