Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Για 2 χρόνια στον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ ο Συμεωνίδης

Έστω και με μικρή καθυστέρηση ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοίνωσε σήμερα τη μεταγραφή του Φίλιππου Συμεωνίδη στους «κόκκινους». Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής συμφώνησε να ενισχύσει τα «λιοντάρια» για 2 χρόνια.


Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Φίλιππο Συμεωνίδη που αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward και του Center! 

Ο ύψους 2.02 μέτρων Σερραίος καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε το 1980 στο Ν. Πετρίτσι σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μια πλούσια καριέρα: 

3 χρονιές στην Α1 Εθνική Κατηγορία (ΜΕΝΤ, Μαρούσι, Μακεδονικό), πάνω από 12 με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν με επιτυχία στην Β’ Εθνική με την ομάδα του «Ανατόλια» έχοντας μ.ο. 15 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά αγώνα. 

Μετά από μια χρονιά διοικητικής ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα θέτει φέτος ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδό της στις Εθνικές Κατηγορίες και για τον λόγο αυτό ο Συμεωνίδης αποκτήθηκε για 2 χρόνια, ώστε με το πλούσιο ταλέντο και την εμπειρία του να αποτελεί την «κολώνα» της! 

Φίλιππε, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών» και ευχόμαστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: