Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σκορ και Θέαμα στο ΔΑΚ Σερρών

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ/Α.Ε.Σ. - Εθνική Εφήβων (U18): 44-92

Παρουσία 350 φιλάθλων η σερραϊκή ομάδα αποτελούμενη από επίλεκτους αθλητές του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και της Α.Ε.Σ. αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα την Εθνική Ομάδα των Εφήβων (U18) στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 της Λετονίας (28 Ιουλίου - 5 Αυγούστου), ενώ μέσω του αγώνα έγινε προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο των «λιονταριών».





Η «γαλανόλευκη» πρόσφερε σκορ και θέαμα στον κόσμο, με τους παίκτες του Γιώργου Βλασσόπουλου να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο παρκέ του ΔΑΚ Σερρών και να αποσπούν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, οι οποίοι χειροκρότησαν και τις ενέργειες των γηπεδούχων, αλλά και τους αθλητές του Πανσερραϊκού (Wheelchair Basketball) που στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους στο γήπεδο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σερρών βράβευσε τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Βασιλακόπουλο με απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο, κ. Πέτρο Αγγελίδη (την πλακέτα παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, κ. Κόνιαρης), όπως επίσης βράβευσε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και νυν Τεχνικό Σύμβουλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κ. Γιώργο Προεστό (τη πλακέτα στον κ. Προεστό έδωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., κ. Τερζής), αλλά και τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, κ. Γιώργο Καράγκουτη (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, κ. Χατζημαργαρίτης).






Διαιτητές: Δημάδης - Νέδογλου Α.

Δεκάλεπτα: 13-24, 25-48 (ημ.), 36-71, 44-92

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ/Α.Ε.Σ. (Κοκολιός - Μανώλτσης): Γκουτίδης, Ζαρίμπας, Πλατνάρης, Φραγκούλης, Κοπίλης, Τσανάκας, Δημάδης, Χατζηστεφάνου, Χατζηανδρέου, Ιωσηφίδης, Παρχαρίδης, Συμεωνίδης, Γεωργιανός, Γρίψιος, Δούκας, Αποστολίδης, Δρουμαλιάς, Μαντζαρίδης.

Εθνική Εφήβων-U18 (Βλασσόπουλος): Αρσενόπουλος, Αλτίνης, Βουλγαρόπουλος, Γάργαλης, Ζευγαράς, Καματερός, Καράμπελας, Κουρτίδης, Ρογκαβόπουλος, Σανδραμάνης, Σωτηρίου, Τσιρογιάννης, Τσουμάνης, Χατζηδάκης, Χουγκάζ, Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: