Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ με Φραγκούλη και Χατζηανδρέου

Άλλους δύο παίκτες διατήρησε στο ρόστερ του ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ. Παίκτες των «λιονταριών» και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα είναι ο Τάσος Φραγκούλης και ο Δημήτρης Χατζηανδρέου.


Οι «κόκκινοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα Μπάσκετ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζει να "χτίζει" με μελετημένες κινήσεις τον βασικό της αγωνιστικό κορμό, κοιτώντας όμως να επενδύσει σε ταλαντούχους Σερραίους καλαθοσφαιριστές και για το άμεσο μέλλον. 

Για τον λόγο αυτό, κατόπιν της σχετικής εισήγησης του προπονητικού επιτελείου, συμφώνησε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χατζηανδρέου (25 ετών, 1.98 μέτρα, center) και τον Τάσο Φραγκούλη (19 ετών, 1.88 μέτρα, shooting και point guard). 

Οι δύο ικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται την προσεχή χρονιά να έχουν στα «λιοντάρια» πιο ουσιαστικό ρόλο συγκριτικά με πέρυσι, εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Δημήτρης τραυματίστηκε σοβαρά μόλις στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας και μετά από χειρουργική επέμβαση επανήλθε ουσιαστικά στα playoffs του Πρωταθλήματος, ενώ ο Τάσος προέρχονταν από μια χρονιά αγωνιστικής απραξίας λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων. 

Χαιρετίζουμε την παραμονή και των δύο στη μεγάλη «κόκκινη οικογένεια», στην οποία έχουν θέση και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: