Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Εμπιστεύεται τους Αποστολίδη και Κοπίλη 
ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ εμπιστεύονται τους νεαρούς αθλήτες και λειτουργώντας προς αυτή κατεύθυνση οι «κόκκινοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Αποστολίδη και τον Ανέστη Κοπίλη με τη σύμφωνη γνώμη του Φώτη Κοκολιού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «λιοντάρια» αναφέρει τα εξής:

«Τα "λιοντάρια" συνεχίζουν τις ανανεώσεις συνεργασίας με αθλητές που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσαν τον ισχυρό κορμό της ομάδας, όπως έκρινε το προπονητικό επιτελείο και εισηγήθηκε στη διοίκηση. 

Έτσι, σειρά πήραν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές Αντώνης Αποστολίδης και Ανέστης Κοπίλης, οι οποίοι μετά τις περσινές τους εμφανίσεις υπολογίζονται πλέον ως βασικά στελέχη των «κόκκινων». Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι η ανάδειξη Σερραίων καλαθοσφαιριστών με αυθεντικό ταλέντο, γι’ αυτό και καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δίνονται πραγματικές ευκαιρίες σε όσους αθλητές που δουλεύουν με συνέπεια και υπομονή μέσα στο γήπεδο. 

Ο Αντώνης (ύψος 1.93 μέτρα, power forward) και ο Ανέστης (ύψος 1.84 μέτρα, playmaker), αμφότεροι γεννημένοι το 2001, δεν πρωταγωνίστησαν μόνο με την Εφηβική Ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, η οποία, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις Σερραϊκές, έφτασε έως τον ημιτελικό του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά πραγματοποίησαν και είκοσι περίπου συμμετοχές ο καθένας με την Αντρική Ομάδα! 

Μάλιστα, στον κρισιμότερο αγώνα μπαράζ απέναντι στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής, προσπάθησαν -με συγκλονιστική εμφάνιση- «να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά»! 

Η μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού αγκαλιάζει και επιβραβεύει πάντοτε τα παιδιά που -με το σπαθί τους- γίνονται άντρες! 

Σας ευχόμαστε, με υγεία και δύναμη, την επίτευξη όλων των στόχων σας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: