Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΟΡΑ

Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!

Τις δυνάμεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Εφήβων και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» ενώνει για μια ακόμα φορά ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Ο αθλητισμός ενώνει την αγάπη τους για τα παιδιά έχοντας κοινό στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ πίστεψε στο όραμά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και στηρίζει τα τελευταία 3 χρόνια με ενημέρωση των νέων του τόπου μας στα σχολεία της 3ης Λυκείου και τώρα με την αφορμή της παραμονής της Εθνικής Εφήβων Μπάσκετ στην πόλη μας για την προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό, αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας τις δυνάμεις του αθλητισμού για να βοηθήσουν τα παιδιά, ελπίζοντας να ξεπεράσουν την ασθένεια και να μεγαλώσουν γερά, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να γίνουν ο εαυτός τους. 

Κοντά μας θα είναι και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το τμήμα αιμοδοσίας και ο γιατρός Νάσος Παπαδόπουλος της Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: