Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ανακοίνωσε Τράκα ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ

Το SerresBasket σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για τη μεταγραφή του Ηλία Τράκα στα «λιοντάρια», με τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ να εκδίδει ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το ρεπορτάζ.

«Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συνεχίζει την ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό του, επενδύοντας στο μέλλον, με Σερραίους αθλητές που διαθέτουν πλούσιο μπασκετικό ταλέντο! 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι, επίσημα πλέον ο Ηλίας Τράκας, ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος καλαθοσφαιριστής (27 ετών, 1,85 μέτρα, guard) που βρίσκεται στην καλύτερη μπασκετική ηλικία όχι μόνο για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του άμεσα στην ομάδα των «κόκκινων», αλλά και να «δέσει» τον κορμό της για τα επόμενα χρόνια. 

Ο Ηλίας προέρχεται από τους Ικάρους, με τη φανέλα των οποίων: αγωνίστηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων (2005-2006), συμμετείχε στην Α2 Εθνική Κατηγορία (2012-2014), συνέβαλε τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας του από τη Γ’ στη Β’ Εθνική (2016-2017), στην οποία αγωνίστηκε και πέρυσι! 

Μετά λοιπόν τη μεταγραφή του Στέλιου Χορτομάρη στον «άσσο», την κάλυψη της θέσης «3» από τον Κώστα Πεχλιβάνη, την ενίσχυση στο «4» με τον Δημήτρη Γκουτίδη και τον ερχομό του Φίλιππου Συμεωνίδη -για δύο χρόνια- στο «5», η υπέρβαση και στη θέση «2», καθιστούν πανίσχυρη την ομάδα των «λιονταριών» για φέτος με «στόχο» το Πρωτάθλημα που ξεκινά προσεχώς!

Καλωσόρισες Ηλία στη μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού! Να είσαι γερός, και είμαστε βέβαιοι ότι με το ταλέντο, τη δουλειά σου στο γήπεδο, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου, θα βοηθήσεις πολύπλευρα αυτή την ομάδα να πάει ψηλά τα επόμενα χρόνια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: