Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΡΘΡΟ

Τα «άτιμα» τα πρότζεκτ

Μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη με επίσημο τρόπο από τον Πανσερραϊκό η συνεργασία των «λιονταριών» με το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο αποτελεί πλέον γεγονός. 

Μάλιστα η είδηση βγήκε από τη πλευρά του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Βασίλη Παραμανίδη, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ιδιωτικό σχολείο ως προπονητής-γυμναστής. Το "Aristotelio School of Basketball" θα ενισχύσει το παιδικό και το εφηβικό τμήμα των «κόκκινων» με παίκτες που κατάγονται από τον νομό Σερρών και από τον νομό Δράμας.

Τα δικά μας ερωτήματα ως προς αυτό το πρότζεκτ είναι τα εξής:

1. Είναι ηθικό να συνδέεται ένα σχολείο της περιοχής μας αποκλειστικά με μία ομάδα της πόλης μας; (η συνεργασία θα είναι τουλάχιστον έως το 2020).

2. Με ποιο τρόπο πείσθηκαν αθλητές των Ικάρων να φύγουν από τους «κυανοκίτρινους»; (στους οποίους είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και κλήθηκαν και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας τη περσινή σεζόν). Δωρεάν φοίτηση; (το γνωστό "τρυκ" με τις υποτροφίες;).

3. Ο ερχομός στο Αριστοτέλειο του πολύπειρου Έλληνα προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή πως θα βοηθήσει στο να βγει το σερραϊκό μπάσκετ από την εσωστρέφεια; Η πολυπόθητη ένωση όλων των τοπικών μπασκετικών δυνάμεων πως μπορεί να επιτευχθεί από τη στιγμή που το Εκπαιδευτήριο θα έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Πανσερραϊκό; (Σημειωτέον ότι πριν από μερικά χρόνια ο κ. Παραμανίδης είχε ανακοινώσει το "Serres B.C." πρότζεκτ με συνεργάτη και πάλι τον κ. Αλεξανδρή, αλλά εκείνο το πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκε ποτέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: