Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μετεξεταστέος...


Πανσερραϊκός - Αστέρας Ιπποδρομίου/Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη: 43-66


Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελούν για τις περισσότερες ομάδες της Α2 Εθνικής τεστ ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Ο Πανσερραϊκός «κόπηκε» στις εξετάσεις που έδωσε σήμερα κόντρα στον Αστέρα Ιπποδρομίου/Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα.

Οι Θεσσαλονικιές από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φανέρωσαν τις «άγριες» διαθέσεις τους στο παρκέ (2-8, 4-12, 5-16). Η περίοδος έκλεισε με 14-24 και τη Πελτέκη να έχει συμπληρώσει 3 φάουλ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αστέρας συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του στο σκορ (19-39), με τις «κόκκινες» να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση.

Στη τρίτη περίοδο οι «λιονταρίνες» βελτιώθηκαν στην άμυνα, αλλά δεν απειλούσαν με επιτυχία το αντίπαλο καλάθι και το δεκάλεπτο έληξε 28-50.

Στη τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενες «σφράγισαν» τη πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Σχόλιο από SerresBasket: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός. Οι απουσίες των Μπακιρτζίδου - Κουτούση επηρέασαν αρνητικά το συγκρότημα του Νίκου Τατιτζικίδη (αμφότερες οι παίκτριες παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη κερκίδα) και οι «κόκκινες» δεν κατάφεραν να κοιτάξουν κατάματα τις αντιπάλους τους.

Καλοδουλεμένο σύνολο ο Αστέρας, με εξαιρετική ευστοχία από τη περιφέρεια, γρήγορους αυτοματισμούς και σωστή στρατηγική εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου κέρδισε πανάξια τις «λιονταρίνες».

Ντεμπούτο με τη κόκκινη φανέλα έκανε σήμερα η Θανοπούλου.

Σε σωρεία λαθών υπέπεσαν οι γηπεδούχες.

Διαιτητές: Λάλα - Λαζαρίδης

Δεκάλεπτα: 14-24, 19-39 (ημ.), 28-50, 43-66

Πανσερραϊκός (Τατιτζικίδης): Χωλοπούλου 11, Χύσα 3 (1), Τσάντα 3 (1), Βλάχβεη 1, Πελτέκη 11 (1), Πιτσιάβα 4, Γκανάτσιου 4, Θανοπούλου 6 (2), Δαμιανάκου, Νασιάκου, Κεφάλα, Μίχου.

Αστέρας Ιπποδρομίου/Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Ιωαννίδης): Καζαντζή Β. 8 (2), Φόρογλου 2, Νάκη 5 (1), Καζαντζή Στ. 3 (1), Γαβρίλη 13 (3), Μπάλλα 10, Βασιλειάδου 10 (1), Ζαμπουρίδου 6, Παπαδοπούλου 7, Αναγνώστου 2, Μπαρμπαλιού, Καζαντζή Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: