Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Σε ρυθμούς Κυπέλλου οι σερραϊκές ομάδες

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ «ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Τον νομό Σερρών εκπροσωπούν οι: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, Γυμναστικός Σύλλογος Σερρών 2017, Ίκαροι U20, Ορφέας Ν. Σκοπού, Ρούπελ Σιδηροκάστρου και Ηράκλεια.

Τα νέα των ομάδων

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Τα «λιοντάρια» θα αγωνισθούν κομπλέ μεθαύριο κόντρα στον συμπολίτη Γ.Σ.Σ. 2017. Ο Φώτης Κοκολιός θα ανακοινώσει αύριο τη δωδεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χτες οι «κόκκινοι» δείπνησαν σε γνωστό καφέ/μπαρ-ρεστοράν και έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Τσανάκας θα είναι ο αρχηγός της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Γυμναστικός Σύλλογος Σερρών 2017: Κάποιος «μάτιασε» τον Γ.Σ.Σ. 2017. Ο Γιάννης Μπουτάκογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ τους: Ιακωβίδη (τράβηγμα), Λαδιά (τραυματίας), Παπαδόπουλο (αποχωρεί από τους «ταύρους» λόγω μετακόμισης στη Κέρκυρα για σπουδές) και Μιχαηλίδη (θα έρθει στις Σέρρες στις 20/9). Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι: Γιαβρόπουλος (τραυματίας) και Ντινούδης (προσωπικοί λόγοι).

Ίκαροι U20: Οι «κυανοκίτρινοι» αιτήθηκαν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ την αναβολή του αγώνα της Κυριακής με το Ρούπελ μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο αγώνας μεταξύ του Φαίακα Κέρκυρας και των Ικάρων για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ορφέας Ν. Σκοπού: Άτυχος στάθηκε εκ νέου ο Γάτος. Ο υψηλόσωμος καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» υπέστη διάστρεμμα στη προπόνηση της Τετάρτης και θα απουσιάσει σίγουρα από την εντός έδρας συνάντηση του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ.

Ρούπελ Σιδηροκάστρου: Το συγκρότημα του Νίκου Κηρύκου προετοιμάζεται για το ματς ενάντια στους Ικάρους U20, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Σιδηρόκαστρο.

Ηράκλεια: Λευκό είναι το απουσιολόγιο του Νίκου Μάντζιου ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού του Σαββάτου με το Δοξάτο. Οι «κόκκινοι» τέσταραν τις δυνάμεις τους χτες το απόγευμα κόντρα στον Γ.Σ.Σ. 2017. Στον αγώνα συμμετείχε, από πλευράς Ηράκλειας κι ένας νεαρός καλαθοσφαιριστής από τη Κρήτη (σούτινγκ γκαρντ-σμολ φόργουορντ). O Γιώργος Κοσμαδάκης είναι η δεύτερη μεταγραφή που έκανε η Ηράκλεια μετά την απόκτηση του Βεζύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: