Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΘΡΟ

Φρούδες ελπίδες

Έχει καταντήσει βαρετή η κλασική «κωμωδία» του καλοκαιριού με τα υπό διάλυση σωματεία των εθνικών κατηγοριών και την αδιάφορη ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία δεν λέει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να προβεί στο απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα, με συνέπεια σύλλογοι που έχουν καλό όνομα στη «πιάτσα» και κάνουν τιτάνια προσπάθεια για τη διάσωση και την ανάπτυξη του αθλήματος να γεύονται το πικρό ποτήρι της αδικίας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με τη μη συμμετοχή των Ικάρων στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας; 

Ούτε 20 μέρες απομένουν για την έναρξη της διοργάνωσης της Α2 και το τοπίο παραμένει «θολό» σχετικά με το κατά πόσο θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στο Πρωτάθλημα ο Αίολος Τρικάλων και ο Εθνικός. 

Οι Θεσσαλοί δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος και τους επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών. Ο εμφύλιος καλά κρατεί στους Τρικαλινούς μεταξύ του Προέδρου και των ανθρώπων του Ερασιτέχνη.

Αναφορικά με τους Πειραιώτες εκεί πέρα συστάθηκε επιτροπή σωτηρίας από παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές για να αποφευχθεί η κατάρρευση των «κυανόλευκων». Μάλιστα ο Εθνικός θα ξεκινήσει σήμερα (!) τη προετοιμασία του με άγνωστο ρόστερ. 

Πλήττεται έτσι η αξιοπιστία της Α2; Σαφώς και ναι,... κι ενώ την ίδια ώρα Πευκοχώρι και Ίκαροι περιμένουν μήπως και κάνουν το άλμα προς τα πάνω. 

Φρούδες ελπίδες στη μπασκετική Ελλάδα του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: