Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Έκλεισε το ρόστερ με Πεχλιβάνο ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Σημαντικό φιλικό τεστ με Καβάλα οι «κόκκινοι»

Η προσθήκη του Ραφαήλ Πεχλιβάνου στο έμψυχο δυναμικό των «λιονταριών» ήταν και η τελευταία για τους «κόκκινους». Ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Οι μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζονται, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν αφήνει καμία δοθείσα ευκαιρία να πάει χαμένη αν κάποιος ελεύθερος παίκτης κρίνεται από το προπονητικό επιτελείο ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτήν. 

Ο Ραφαήλ Πεχλιβάνος (21 ετών, power forward) που αποκτήθηκε από τον Άθλο Αλεξάνδρειας βλέπει τον κόσμο από τα 2.02 μ. και έρχεται στην πόλη μας ως φοιτητής στο Τμήμα ΤΕΦΑΑ με τις καλύτερες συστάσεις για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του από τον προπονητή του Ηρακλή κ. Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το προπονητικό μας επιτελείο και ορισμένα μέλη της διοίκησης μετά το πέρασμά του από την πόλη μας. 

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την παιδική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει ήδη παραστάσεις από τις Εθνικές Κατηγορίες, αφού φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Ιωνίας και του Αιγινιακού στην Γ’ Εθνική, καθώς και του Φίλιππου Βέροιας στην Α2! 

Η δοκιμή του στις προπονήσεις και στον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας με τους Ικάρους έδωσε το θετικό δείγμα ότι μπορεί να βοηθήσει στους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους των «λιονταριών». 

Ραφαήλ, καλώς ήρθες στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού και στην ομάδα που από πέρυσι άρχισε να ξαναγράφει την ιστορία της!»

Όσο αφορά τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, αύριο τα «λιοντάρια» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και συγκεκριμένα κόντρα στη Καβάλα (εκτός έδρας), η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Πεχλιβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: