Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Και εγένετο: Ίκαροι STIHL

Μία σημαντική χορηγική συμφωνία έκλεισαν οι Ίκαροι για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Συγκεκριμένα οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν την υποστήριξη της εταιρίας "STIHL".

Ο σερραϊκός σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, παρουσιάζει με μεγάλη χαρά την συνεργασία του, με την STIHL Ελλάδος για την προβολή του παγκόσμιου brand STIHL. 

Η εταιρεία STIHL Ελλάς γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις της, με τους Ίκαρους ανακοινώνοντας την μετονομασία της ομάδας, σε ΙΚΑΡΟΙ-STIHL και ταυτόχρονα το brand θα εμφανίζεται ως μεγάλος χορηγός, στην επίσημη φανέλα των Ικάρων για την επομένη σεζόν 2018-2019! 

Η STIHL δραστηριοποιείται σε παγκόσμια βάση και εκπροσωπείται σε όλες τις ηπείρους. Η εταιρεία STIHL είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπριόνων στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου και κήπων. 

Από το 1926 η STIHL πρωτοπορεί παρουσιάζοντας συνεχώς υψηλή ποιότητα, υψηλή τεχνολογία, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ασφάλεια του χρήστη κατά τη λειτουργία των μηχανημάτων της. 

Από την ίδρυση της, η εταιρεία STIHL χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία και καινοτόμες ιδέες. Στην πολυετή ιστορίας της, το όνομα της έγινε συνώνυμο με την τεχνολογία αιχμής. 

Σήμερα, το λογότυπο STIHL σημαίνει κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, σε περισσότερες από 160 χώρες. Το δίκτυο αντιπροσώπων της ANDREAS STIHL AE αποτελείται από 250 καταστήματα και καλύπτει όλες τις περιοχές της χώρας μας, με εξειδικευμένα καταστήματα τόσο στην πώληση, όσο και στην τεχνική εξυπηρέτηση των καταναλωτών. 

Η συμφωνία θα έχει διάρκεια 1 έτος, την σεζόν 2018-19 και η STIHL θα αποτελέσει το Μεγάλο Χορηγό του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: