Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ενωμένος ο Πανσερραϊκός στον Αγιασμό


Την Κυριακή τελέστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας ο Αγιασμός του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. Η φυσική έδρα της ομάδας γέμισε από αθλητές, προπονητές, παράγοντες, συνεργάτες, χορηγούς, γονείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Την παράσταση στην κερκίδα «έκλεψαν» οι νεαροί αθλητές της σύγχρονης και πρότυπης Ακαδημίας «Lions Basketball Academy» που για δεύτερη χρονιά λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική ομάδα Εφήβων κ. Γιώργου Καράγκουτη και μέχρι σήμερα έχει εντάξει περισσότερα από 100 (!) «λιονταράκια» στο δυναμικό της! 
Στα τελετουργικά, μετά τον Αγιασμό που τέλεσε ο πάτερ Ιορδάνης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θ. Αραμπατζής ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Ακολούθησε η παρουσίαση των εφόρων και του προπονητικού επιτελείου όλων των τμημάτων και ανακοινώθηκαν ο τρόπος λειτουργίας και οι αγωνιστικοί στόχοι της χρονιάς για κάθε ένα από αυτά. 


Αυτό που τονίστηκε είναι ότι κύριος στόχος της διοίκησης αποτελεί η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ όλων των ανθρώπων που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών», ώστε η ομάδα, που από πέρυσι έχτισε ισχυρές και υγιείς βάσεις σε όλα τα επίπεδα, να συνεχίσει την πρόοδό της τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Η έφορος του Τμήματος μπάσκετ ανδρών με αμαξίδιο κ. Θ. Θεοδωρίδου χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στη συνεργασία στήριξης με τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, ενώ οι αθλητές της ομάδας της που αγωνίστηκαν στη συνέχεια μπροστά στο πολυπληθές κοινό, δίκαια κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημά του! 
Ακολούθησε αγώνας μπάσκετ μεταξύ της εφηβικής ομάδας, η οποία κατέλαβε πέρυσι την πρώτη θέση στον νομό Σερρών και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., και της παιδικής, η οποία προπονείται υπό την καθοδήγηση του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και πολυνίκη προπονητή της Α1 κ. Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα με τη ονομασία «Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι» μετά τη σπουδαία και πρωτοποριακή για τον νομό μας συνεργασία με το ομώνυμο Εκπαιδευτήριο. 
Τέλος, παρουσιάστηκαν ορισμένα από τα προϊόντα της μπουτίκ της ομάδας που λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος σε συνεργασία με το κατάστημα «Γραφίδα/Boutique.gr» του κ. Κ. Τριχόπουλου (Λ. Παπαπαύλου 16), ενώ διατέθηκε και το κοινό εισιτήριο διαρκείας 2018-2019 των Τμημάτων Μπάσκετ Ανδρών και με ΑμΕΑ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, το όποιο κοστίζει 20 ευρώ και μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα διατεθεί για την αγορά αθλητικού αμαξιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: