Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Κακιούζης: «Ντροπή για το άθλημα τέτοιοι διαιτητές»

Την άποψή του κατέθεσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Κακιούζης για το χτεσινό παιχνίδι των Ικάρων με τους Μαχητές/Δόξα Πεύκων. Ο σέντερ των «κυανοκίτρινων» καταφέρθηκε κατά των διαιτητών του αγώνα χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

«Όσοι με ξερουν, γνωρίζουν ότι δε μου αρέσει να σχολιάζω στο Facebook, ειδικά παιχνίδια.. θέλω να πω όμως για το σημερινό ματς, συγχαρητήρια στα Πεύκα για την προσπάθεια και την νίκη, δεν θέλω να μειώσω ή να προσβάλλω την ομάδα των Πεύκων.. 

κύριοι αξιότιμοι "άρχοντες" του γηπέδου.. μέσα στο παρκέ αγωνίζονται 24 Έλληνες παίχτες για το πρωτάθλημα της β Εθνικής βορρά.. το να δείχνεις τον απαιτούμενο σεβασμό σ όλα τα παιδιά είναι δεδομένο.. σε φάουλ στο σουτ όταν λες "άρχοντα" μου "το είδα αλλά δε μπορώ να το δώσω" δείχνει πρώτον ότι δεν σέβεσαι τον αγώνα, δεύτερον, δείχνει ειρωνία και τρίτον ότι είσαι επικίνδυνος να είσαι "άρχοντας".. 

και σε άλλες φάσεις μέσα στο ματς είχαμε τέτοιου είδους δικαιολογίες.. είναι ντροπή για το ίδιο το άθλημα να υπάρχουν τέτοιοι τύποι που με μια σφυρίχτρα παίζουν με τον ιδρώτα παιδιών που παίζουν καταρχάς αυτό το έρημο άθλημα που τόσο έχει απαξιωθεί τόσα χρόνια, γιατί το γουστάρουν.. γιατί το αγαπάνε.. 

όπως κι εγώ 40 ετών πια.. οπως κι άλλοι αθλητές 40 ετών και άνω.. ουτε για τα λεφτά, ούτε για τη δόξα.. γιατί το αγαπάμε.. και κανείς δεν γουστάρει κάτι τύπους σαν κι εσάς να ειρωνεύεστε με την καψούρα μας.. άρχοντες της "π....ας"!!!!! 

 ΥΓ: το πα στην αρχή, δεν λέω ότι δεν άξιζαν τα πεύκα τη νίκη..μπορεί να συμβεί και σ αύτα τα παιδιά το ίδιο.. μιλάω ξεκάθαρα προσωπικά για τους άρχοντες.. και ειδικά τον έναν.. τον μεγάλο άρχοντα . 

 ΥΓ2: όσοι παίζουν καταλαβαίνουν.. επειδή κάποιοι θα μου το παίξουν "αναντιρρησιες" όπως έλεγε κι ο Ζήκος, απλά να πάνε να γ....θουν με κανένα κουνάβι..»

* Πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: