Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ντέρμπι-«φωτιά» για τον Γυμναστικό

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι είναι το μεθαυριανό που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας ανάμεσα στον kafeanodos Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017 και τον Αστέρα Καβάλας.

Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς (15) και αντιστοίχως το ίδιο ρεκόρ στη διοργάνωση (7 νίκες - 1 ήττα).

Οι «πράσινοι» επιθυμούν διακαώς να κατακτήσουν τη νίκη, έτσι ώστε να κάνουν καίριο βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στον όμιλο.
Η ψυχολογία στις τάξεις των «ταύρων» είναι πολύ καλή και ο Γιάννης Μπουτάκογλου έχει εξηγήσει στους παίκτες του τι πρέπει να προσέξουν και τι πρέπει να αποφύγουν το Σάββατο στο γήπεδο, προκειμένου να είναι αυτοί στο τέλος που θα πανηγυρίσουν.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν ο στρατευμένος Μποζουτσίδης και ο Ιακωβίδης (θέμα υγείας). Ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος.

Από εκεί και πέρα ο Γιαβρόπουλος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Ιωαννίδης ταλαιπωρείται λίγο με το γόνατο, ενώ ο Δεληγιάννης προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιον μικροτραυματισμό.

Ο προπονητής του Γυμναστικού θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή για να δει εάν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών καλαθοσφαιριστών για το ντέρμπι με τους Καβαλιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: