Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΕΧΛΙ»

Οι εκτιμήσεις του Κώστα Πεχλιβάνη για το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague!


Χίμκι-Μπαρτσελονα: 1 (-2,5) 

Η Χίμκι έκανε σεφτέ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Γκραν Κανάρια έχοντας δίπλα στον Σβεντ αρκετούς παίκτες όπως τον Κρόκερ και τον Γκιλ που προσέφεραν πολλά πράγματα στο παιχνίδι. 

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα έκανε μια άνετη νίκη επί της Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα στο Παλαού Μπλαουγκράνα, αλλά ξεχάστηκε γρήγορα στη Βαρκελώνη, αφού η ομάδα του Πέσιτς έπεσε θύμα έκπληξης στην ισπανική λίγκα χάνοντας από μία από τις μέτριες ομάδες της, τη Φουενλαμπράδα. 

 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:  1 

Πάμε στο ντέρμπι των αιωνίων! Αφού γλίτωσε την περασμένη εβδομάδα στην Ποντγκόριτσα όπου έπαιξε με τη φωτιά ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα και με όπλο την έδρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (sold out από την περασμένη εβδομάδα τα εισιτήρια) θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα! 

Ο Ολυμπιακός έχοντας πετύχει ήδη δύο εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες δεν νοιώθει ιδιαίτερη πίεση για το συγκεκριμένο ματς. 

Χάσει-κερδίσει θα παραμείνει εντός στόχων σε αντίθεση με τους «πράσινους» για τους οποίους η νίκη είναι επιτακτική ειδικά μετά την ήττα τους από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: