Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Αρνητικό ισοζύγιο για τις «λιονταρίνες»

Η μέχρι τώρα πορεία του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ενθαρρυντική.

Οι «λιονταρίνες» έχουν κατακτήσει όλο κι όλο μία φορά το ροζ φύλλο αγώνος, ενώ έχουν γευτεί 6 φορές το πικρό ποτήρι της ήττας. 

Μάλιστα τρεις φορές οι «κόκκινες» έχασαν στην έδρα τους και με μεγάλες διαφορές από τη Πυλαία (-26), τον «νεοφώτιστο» ΠΑΣ Γιάννινα (-18) και τον Παναθλητικό Συκεών (-25).

Το ισοζύγιο πόντων μεταξύ επίθεσης και άμυνας είναι αρνητικό για τον Πανσερραϊκό (341-469) και είναι το δεύτερο χειρότερο (-128) στον 2ο Όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «λιονταρίνες» υποφέρουν κυρίως στον αμυντικό τομέα, αφού δέχονται κατά μέσο όρο 67 πόντους ανά αγώνα (δεύτερη χειρότερη επίδοση).

Όσο αφορά το σκοράρισμα οι «κόκκινες» διαθέτουν τη τέταρτη χειρότερη επίθεση, με τη παραγωγικότητά τους ανά παιχνίδι να «αγγίζει» τους 49 πόντους.

Για το τέλος του πρώτου γύρου απομένουν 4 παιχνίδια (με Άρη και Τιτάνες Δράμας στο ΔΑΚ Σερρών, με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακό Βόλου εκτός) και οι «κόκκινες» πρέπει να παλέψουν σκληρά για να πετύχουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: