Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

CHRISTMAS BASKEΤBALL TOURNAMENT U15 

Tο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ στην περίοδο των εορτών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο στις 27-30 Δεκεμβρίου 2018 στα κλειστά Γυμναστήρια Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων και Μεσοράχης Ν. Ζίχνης με το σύνθημα «το Αστέρι του μέλλοντος παίζει εδώ».

Την εκδήλωση παρουσίασαν με συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, το μέλος του Δ.Σ Πανσεραϊκού Κρι Κρι κ. Σταύρος Μπεντούλης, ο τεχνικός διευθυντής της παιδικής ομάδας Αριστοτέλειο/Πανσεραϊκού Κρι Κρι κ. Βασίλης Παραμανίδης και ο γυμναστής αυτής και εκπρόσωπος του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου κ. Δημήτρης Μπότσιος. 

“Ο Δήμος Σερρών έχει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων. Είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές, καθώς και οι συνοδοί τους θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία στην πόλη μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε αυτή η εκδήλωση να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να γίνει θεσμός για τις Σέρρες, όπως τόσες άλλες διοργανώσεις, εθνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος”, δήλωσε ο κ. Αγγελίδης. 

«Ο Πανσερραϊκός και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτού του σπουδαίου Τουρνουά Μπάσκετ φιλοδοξούν να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών καλαθοσφαιριστών μας, να ευχαριστήσουν τους Σερραίους φιλάθλους και τους περισσότερους από 200 επισκέπτες που αναμένονται στην πόλη μας προσφέροντας θέαμα, να ικανοποιήσουν τους Σερραίους επιχειρηματίες που στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας τονώνοντας την περίοδο των εορτών την αγορά μας με τον αθλητικό τουρισμό, και,τέλος, να δώσουν το στίγμα των Σερρών σε όλη την Ελλάδα!», δήλωσε κ. Μπεντούλης και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Αγγελίδη, καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο που τίμησε ομόφωνα με την εμπιστοσύνη του την προσπάθεια αυτή. Η συνδιοργάνωση αυτή με τον Δήμο Σερρών θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) και του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών που στέλνει στο Πανελλήνιο το κοινωνικό μήνυμα της αξίας των εμβολιασμών στην παιδική ηλικία». 

Το τετραήμερο αυτό οι Σερραίοι φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν τα γήπεδα της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων και Μεσοράχης Ν. Ζίχνης για να παρακολουθήσουν το πλούσιο θέαμα των 16 αγώνων από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ που έχουν γεννηθεί το 2003-2004, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα δικά μας παιδιά! 

Στο Τουρνουά, εκτός από τις δύο Σερραϊκές ομάδες Αριστοτέλειο/Πανσεραϊκό Κρι Κρι και Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών, θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους ιστορικότερους συλλόγους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ., καθώς και η διακεκριμένη 10-ACADEMY. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: