Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

CHRISTMAS BASKETBALL TOURNAMENT (U15)

Ολοκληρώθηκε το Christmas Basketball Tournament U15

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης U15 που διοργάνωσαν από κοινού ο Πανσερραϊκός, ο Δήμος Σερρών και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο.


Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία για 4 ημέρες να απολαύσουν όμορφο μπάσκετ στο ΔΑΚ Σερρών και στο κλειστό γυμναστήριο της Μεσορράχης από τους αθλητές του Πανσερραϊκού, των Ικάρων, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Πανιωνίου, της ΧΑΝΘ και της Ακαδημίας ΔΕΚΑ.


Σχόλιο από SerresBasket: Σπουδαίοι και ιστορικοί σύλλογοι συμμετείχαν στο Τουρνουά.



Η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ήταν ικανοποιητική.

Δυστυχώς, εμφανίσθηκαν και αρκετοί «αλεξιπτωτιστές», οι οποίοι είναι τέταρτα ξαδέλφια με το μπάσκετ.  Και τα φλας άστραψαν!

Εντυπωσιακά τα πανό που τοποθετήθηκαν στο ΔΑΚ Σερρών, αλλά την επόμενη φορά πρέπει να γίνει ορθογραφικός έλεγχος πρώτα για την αποφυγή σοβαρών λαθών (π.χ. bullying και όχι bulling [αυτό το σφάλμα έγινε και στο πρόμο-βίντεο], Μεσορράχη αντί για Μεσσοράχη).
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒULLYING, αλλά το αθλητικό μπούλινγκ έκανε την εμφάνισή του στους αγώνες. Είναι αδιανόητο προπονητές να φωνάζουν διαρκώς στους παίκτες τους (στις Σέρρες ζούμε ακόμη στη δεκαετία του '80), όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο οι προπονητές να απειλούν τους διαιτητές ότι θα πάρουν τις ομάδες του και θα φύγουν από το γήπεδο. Που και να μην ήταν Τουρνουά τι θα γινόταν.

Υπήρχε θέρμανση στο ΔΑΚ Σερρών.

Δεν υπήρχε έντυπο υλικό με τις συνθέσεις των ομάδων και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

Το Γραφείο Τύπου του Πανσερραϊκού (αυτός ο άγνωστος «Χ») θα έπρεπε να ενημέρωνε on-line για την εξέλιξη των αγώνων και σε πραγματικό χρόνο.

Για άλλους καρέκλες στο παρκέ, για τους δημοσιογράφους απολύτως τίποτα!

Αγοράκι εκτελούσε χρέη δημοσιογράφου-τεχνικού κρατώντας το μικρόφωνο για τη λήψη συνεντεύξεων από σάιτ που ήταν χορηγός επικοινωνίας. Φουλ επαγγελματισμός!

Οι υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων δεν γνωρίζουν ότι το SerresBasket ασχολείται αποκλειστικά με το Μπάσκετ από το 2008;

Δεν υπάρχουν σχόλια: