Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Λαμπερή πρεμιέρα για το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων του Ορφέα

- Γκαβανόζης: «Δουλεύουμε μεθοδικά κι οι κόποι μας επιβραβεύονται»

Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων, το οποίο διοργανώνει ο Ορφέας με τη συνδρομή του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο «χόρτασε» μπάσκετ από τις αθλήτριες του Ορφέα, του Άρη, του Αστέρα Καβάλας, του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, της Ασπίδας Ξάνθης, του Κρόνου Γέρακα, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στην περιοχή, μέσα στο κλειστό γυμναστήριο οι συνθήκες ήταν πολύ καλές (θέρμανση, τραπέζι για τους δημοσιογράφους, πρόγραμμα αγώνων, γρήγορη ενημέρωση για τα παιχνίδια μέσω της σελίδας που έχει ο σύλλογος στο facebook και μουσική). 

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» (Χρήστος Γκαβανόζης [Πρόεδρος], Γιώργος Καράγκουτης [Υπεύθυνος Ακαδημιών], Χρήστος Γκαβανόζης [Προπονητής]) έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι έχουν το "know how".

Το «παρών» στους σημερινούς αγώνες έδωσε και ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Νότας.

Παρακολουθήστε τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο SerresBasket ο Πρόεδρος του Ορφέα Νέου Σκοπού, Χρήστος Γκαβανόζης, αλλά και πλάνα από δύο φιλικές αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας του Τουρνουά, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

* Πλούσιο φωτορεπορτάζ θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του SerresBasket στο Facebook: https://www.facebook.com/serresbasket/

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - ΑΡΗΣ: 41-66

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (2003): 42-42

ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (2004): 53-44

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 49-70

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: 31-89

Δεν υπάρχουν σχόλια: