Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Άρη ο Βουλγαρόπουλος

- «Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Άρης»

Κάτοικος Θεσσαλονίκης έως το 2023 θα συνεχίσει να είναι ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, πενταετούς διάρκειας, υπέγραψε σήμερα (08/01) στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο νεαρός σέντερ, ύψους 2.18 μ., ενηλικιώθηκε στις 31/10/2018 και πλέον είναι και τυπικά επαγγελματίας. 

Ο Βουλγαρόπουλος ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας των «κίτρινων» τα δυο προηγούμενα χρόνια, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Τον Αύγουστο του 2017 συμμετείχε στο Basketball Without Borders που διοργανώθηκε στο Ισραήλ από το ΝΒΑ και τη FIBA και ήταν προσκεκλημένοι οι 40 καλύτεροι παίκτες, όπως έκριναν οι υπεύθυνοι του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και της Διεθνούς Ομοσπονδίας. 

Ο 18χρονος σέντερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του ΑΡΗ στις 14 Νοεμβρίου του 2018, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη BC Dnipro, για το FIBA Europe Cup.

Λίγο μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα μας, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος μίλησε στο www.arisbc.gr, τονίζοντας τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να φοράω τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως ο ΑΡΗΣ. 

Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και στις απαιτήσεις που υπάρχουν πάντα, όταν είσαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με το κεφάλι κάτω, προκειμένου να βελτιώνομαι και να καθιερωθώ στον ΑΡΗ"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: