Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο παίκτης - «φαντομάς» της Προσοτσάνης

Το SerresBasket αποκαλύπτει την περίπτωση του καλαθοσφαιριστή της Προσοτσάνης για τον οποίο ο kafeanodos Γ.Σ.Σερρών 2017 κατέθεσε ένσταση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ για πλαστοπροσωπία.

Ο Μάριος Γεδίκης θέλησε να ενισχύσει την ομάδα της Προσοτσάνης αγωνιζόμενος όμως με δελτίο άλλου καλαθοσφαιριστή και συγκεκριμένα του Στέλιου Κόνδη. 

Άξιο αναφοράς ότι ο Κόνδης αυτή τη χρονική περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Θράκης, ενώ ο Γεδίκης δεν έχει δελτίο στον σύλλογο της Δράμας.

Ο αθλητής λοιπόν με το νούμερο 12 στη φανέλα υποτίθεται ότι είναι ο στρατευμένος Κόνδης (φαντάρος με βαμμένο ξανθό μαλλί και δεν έχει «φάει» καμπάνα;), ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Γεδίκης.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από τις αναμετρήσεις: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Προσοτσάνη, Προσοτσάνη - Ορφέας Ν. Σκοπού.






Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το σούσουρο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ο Κόνδης, δηλαδή ο Γεδίκης δεν ταξίδεψε στο Σιδηρόκαστρο για το χτεσινό παιχνίδι με το Ρούπελ.

Τέλος, όσο αφορά τις ενστάσεις που αφορούν πλαστοπροσωπία η ΕΟΚ δίνει χρονικό περιθώριο 5 ημερών στα σωματεία για να κινηθούν αναλόγως.

Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ λοιπόν καλείται να εξετάσει λεπτομερώς αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα και να διαφυλάξει το κύρος του Πρωταθλήματος, αφού δεν είναι δυνατό παίκτες χωρίς δελτία να παίζουν, να σκοράρουν χρησιμοποιώντας άλλα ονόματα κι επίθετα.

Εδώ μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση της βαθμολογίας.

Σχόλιο από SerresBasket: Και εις «Ανώτερα».


Πάντως πρέπει να τονισθεί ότι ο kafeanodos Γ.Σ.Σερρών 2017 σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την «εξόντωση» της Προσοτσάνης, αφού οι σχέσεις μεταξύ των διοικούντων των 2 ομάδων είναι καλές, με τους «πράσινους» να θέλουν απλά να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση όπως πρέπει, δίχως κραυγές και φασαρίες και τόσο ο Γυμναστικός, όσο και η Προσοτσάνη να συνεχίσουν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα της Ένωσης.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr, prosotsanibasket.blogspot.com

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολυ εμπεριστατομενη αναρτηση κυριε Μπαζιργιαννη.. Αναρωτιεμαι ομως.. Πού βλεπετε τον παικτη-φαντομα να παιζει εναντιον του Γυμναστικου? Γιατι ολοι ξερουν οτι δεν επαιξε.. εχετε καμια φωτογραφια απ αυτο το παιχνιδι? Ή δημιουργειτε εντυπωσεις (παλι)? ειπαμε χθες να κανετε σωστη δημοσιογραφια..

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το φωτογραφικό υλικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Γυμναστικού.


Ερώτηση: Στους αγώνες: Πανσερραϊκός - Προσοτσάνη, Προσοτσάνη - Ορφέας, έπαιξε ο Κόνδης ή ο Γεδίκης (μια και υπάρχει υλικό).

Okaris Rage είπε...

Εγώ προτείνω άμεση διακοπή του πρωταθλήματος και ενδελεχή έρευνα όλων των σωματείων. Εν συνεχεία και εφ ότου διαπιστωθεί πως μοναχά 5 ομάδες έχουν πλήρη αντιστοιχία παικτών-δελτίων, συνέχεια του πρωταθλήματος μόνο με αυτές τις 5 ομάδες και από του χρόνου διάλυση αυτού του ομίλου και δημιουργία μοναχά ενός πρωταθλήματος ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με συνολικά 10-12 ομάδες από Ορεστιάδα έως Σέρρες επαγγελματικού χαρακτήρα με συνάμα δημιουργία ομίλων καθαρά ερασιτεχνικού χαρακτήρα - μπας και γλυτώσουμε από ενστάσεις κάθε φορά που χάνετε.