Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Έγινε δεκτή η ένσταση του Γυμναστικού για τον αγώνα με την Προσοτσάνη - Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέδωσε δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket η ΕΚΑΣΑΜΑΘ λειτουργώντας βάσει των κανονισμών και με αίσθημα δικαιοσύνης αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση του kafeanodos Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών 2017 για τον αγώνα με την Προσοτσάνη.

Οι «πράσινοι» είχαν κινήσει τη σχετική διαδικασία υποστηρίζοντας ότι ο καλαθοσφαιριστής της δραμινής ομάδας, Γεδίκης είχε λάβει αντικανονικά μέρος στο παιχνίδι με το δελτίο άλλου αθλητή και συγκεκριμένα του Κόνδη (περίπτωση πλαστοπροσωπίας).

Η Ένωση αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία (κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και οι άνθρωποι της Προσοτσάνης) έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  • Μηδενισμός της Προσοτσάνης στον αγώνα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017.
  • Αφαίρεση 3 βαθμών από την Προσοτσάνη.
  • Τιμωρία του Γεδίκη.

Σχόλιο από SerresBasket: Μπράβο στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ που προστάτεψε το Πρωτάθλημα των Ανδρών.

Τέτοιες πρακτικές που είναι αντίθετες με τους κανονισμούς «πληγώνουν» ανεπανόρθωτα το μπάσκετ και ειδικότερα τις ομάδες που κάνουν σοβαρή προσπάθεια.

«Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει». (Ευριπίδης)

Αρκετοί χλευάζανε όλες τις προηγούμενες ημέρες το SerresBasket για το ρεπορτάζ του αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση (και με ονοματεπώνυμο και με περίεργα ψευδώνυμα). 

Ελπίζω όσοι το έκαναν να έχουν τώρα τα «κότσια» να ζητήσουν και ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι συγγνώμη ρε παιδάκι,τι συγνωμμη κάνε την δουλειά σου σωστά βρε......

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Όνομα δεν έχεις ή μήπως είσαι ο Πρίντεζης; Γιώργο εσύ;

Spyros Pelehras είπε...

Λοιπον φιλε ακου επειδη απο αυτα που γραφεις αφηνεις λαθος εντυπωσεις.θα σου πω τα εξης.1 η προσοτσανη κερδισε δικαια την ομαδα του Γ.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΚΛΟΠΗΣ.ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.2 ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ (Η Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ)ΔΑΠΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ .ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩς ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΦΕΛΟ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ν.ΣΚΟΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ)ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ).3 ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΣΤΟΡΙΑ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΝΟΦΕΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ.ΥΓ1.ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.ΥΓ2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΜ ΜΠΕΡΔΕΥΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Α1 ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...
,

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Αγαπητή Προσοτσάνη (και δεν το γράφω ειρωνικά το «αγαπητή»). Το ότι υπάρχει μπάσκετ στην περιοχή σας, η οποία πληθυσμιακά δεν είναι πολύ μεγάλη το θεωρώ σημαντικό και ευχάριστο.

Αναφορικά με την στρατηγική που ακολουθεί κάθε σύλλογος σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα αυτό είναι δικό του αποκλειστικά θέμα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα σας κέρδισε στο παρκέ, αλλά αυτό δεν έγινε με τον σωστό τρόπο. Τώρα εάν εσείς θέλετε να πανηγυρίζετε μια κίβδηλη νίκη...«καλώς».

Τέλος, για την απολογία που ανέφερες...φαντάζομαι διάβασες τα σχόλια και εδώ, αλλά και στη σελίδα του Facebook. Τα περισσότερα ανώνυμα, εντελώς απαράδεκτα.

Το SerresBasket καταγράφει τα γεγονότα. Και να' σαι σίγουρος εάν σερραϊκή ομάδα έκανε την ίδια «γκάφα» πάλι θα το έγραφα. Διότι και εδώ κάποιες φορές μου γκρινιάζουν για τα γραφόμενά μου.

Καλή συνέχεια.

Υ.Γ.: Μέχρι και τηλεφώνημα δέχθηκα και συζήτησα με όμορφο τρόπο για την υπόθεση.