Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Β' ΕΘΝΙΚΗ

12 παιχνίδια, 12 τελικοί, 12 μάχες για την παραμονή

Η εκκωφαντική νίκη των Ικάρων στην Ελευθερούπολη έδειξε ότι η ομάδα του Κώστα Σίσκου έχει και σφυγμό και αξιοπρέπεια. Διπλό με διαφορά 27 πόντων κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος των «κυανοκίτρινων».

Οι Ίκαροι εξασφάλισαν δύο πολύτιμους βαθμούς, ανέβηκαν ψυχολογικά, αλλά το σερραϊκό συγκρότημα είναι ακόμα προτελευταίο. 

12 παιχνίδια, 12 τελικοί, 12 μάχες ακόμη απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι Ίκαροι οφείλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος για να σώσουν τη χρονιά.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου ο Κώστας Σίσκος και οι παίκτες του έχουν ανάγκη την πολυπληθή παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ Σερρών. Οι φίλαθλοι πρέπει να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να καταλάβουν από το ζέσταμα κιόλας ότι δεν θα έχουν καμία τύχη στις Σέρρες.

Προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί η διοίκηση των Ικάρων και να απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, να γίνει παιδική κερκίδα με «κυανοκίτρινα» μπλουζάκια και κόρνες, ενώ καλό θα ήταν να υπάρχουν και 2 τύμπανα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: