Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

6 αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, η αυλαία στο οποίο θα κλείσει στις 21 Απριλίου.

Ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε σχετικά εύκολα την παραμονή στην κατηγορία και θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «παρών» στη διοργάνωση.

Οι «λιονταρίνες» θα προσπαθήσουν να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν, έτσι ώστε η σεζόν να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι' αυτές, αλλά το σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή για τις «κόκκινες» δεν είναι το πόσα ροζ φύλλα θα αποσπάσουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά η επόμενη μέρα.

Το φθινόπωρο στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας και του βασικού χορηγού, ο Διευθυντής της "Polieco Hellas" στις Σερρές, κ. Λουκέρης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος έχει μεγάλα σχέδια για τον Πανσερραϊκό για τη σεζόν 2019-2020.

Επειδή όμως ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα οι άνθρωποι της ομάδας (παράγοντες και χορηγοί) πρέπει εγκαίρως να συζητήσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους των «κόκκινων» στην Α2.

Εάν ο πήχης τοποθετηθεί ψηλά, πρέπει να γίνουν μεταγραφές από το πάνω «ράφι» να κλείσουν οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση πάλι που οι «λιονταρίνες» θα πάνε για την παραμονή, τότε με μία 1-2 καλές προσθήκες οι «κόκκινες δεν θα συναντήσουν προβλήματα, λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν ότι παίκτριες-«κλειδιά» πλησιάζουν τα 40, τα έχουν «πατήσει», τα έχουν περάσει.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: