Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Αστέρας Καβάλας: «Ζητούμε συγγνώμη για το ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό»

Ο Αστέρας Καβάλας μέσω του SerresBasket ζήτησε συγγνώμη από τον kafeanodos Γ.Σ.Σερρών 2017 για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο καλαθοσφαιριστής των «πράσινων», Γιώργος Ασημάκης από ορισμένους ανεγκέφαλους χτες το απόγευμα στην Καβάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μη μένουν λανθασμένες εντυπώσεις θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας Καβάλας έχει φιλάθλους χωρίς εισαγωγικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία. 

Με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Σερρών μετά τη περσινή ανούσια κόντρα που ξεκίνησε στα play-off ρίξαμε τους τόνους και οι μεταξύ μας αγώνες τόσο στις Σέρρες τον πρώτο γύρο όσο και ο χθεσινός διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίου αλληλοσεβασμού. 

Πράγματι στο χθεσινό παιχνίδι συνέβη ένα απόλυτα καταδικαστέο περιστατικό που δεν καταφέραμε να προλάβουμε να το αποτρέψουμε. Δύο και μόνο "φίλαθλοι" καταφέρθηκαν με προσβλητικές εκφράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα προς παίκτη του Γ. Σ. Σερρών και συγκεκριμένα προς το Γιώργο Ασημάκη. 

Σαν Αστέρας σεβόμαστε απεριόριστα τον άνθρωπο και αθλητή Γιώργο Ασημάκη και μάλιστα αισθανόμενοι τυχεροί που παίκτης αυτού του επιπέδου αγωνίσθηκε χθες στο γήπεδο μας προτρέψαμε τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών μας να έρθουν να παρακολουθήσουν τον τρόπο που αγωνίζεται ο συγκεκριμένος αθλητής. 

Σε κάθε περίπτωση ζητούμε συγγνώμη για το ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό που δε θα επηρεάσει σε καμιά περίπτωση τις σχέσεις των δύο συλλόγων που πέραν των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: