Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ

O Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης βράβευσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Βασιλακόπουλο 

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης βράβευσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Επίσης, αναμνηστικά δώρα προσφέρθηκαν και στους Γιώργο Προεστό - Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Τάκης Τσαγκρώνη - Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας και Νίκο Νικολόπουλο - Πρ. ΕΚΑΣΑΜΑΘ Μακεδονίας - Θράκης. 

Ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης εξήρε το ήθος, την αξία και την προσφορά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ελληνικό Μπάσκετ και δήλωσε πως με την παρουσία του στο χώρο του αθλητισμού, η ελληνική καλαθοσφαίριση ανέβηκε επίπεδο. 

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερραίων και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ για την πρόσκληση και τόνισε πως μια πόλη σαν τις Σέρρες, με τεράστια αθλητική παράδοση, αξίζει και πρέπει να έχει καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς αθλητικούς παράγοντες των Σερρών, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου Δήμου Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: