Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ)

Το όνειρο «έσβησε» στο φινάλε

Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός - Αρίων Ξάνθης: 63-66

Με τρίποντο-«μαχαιριά» στη λήξη του αγώνα η ομάδα του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού έχασε από τον Αρίωνα Ξάνθης και έτσι δεν θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στον Τελικό (Αρίων Ξάνθης - Αστέρας Καβάλας το ζευγάρι).

Κι όμως τα «λιονταράκια» κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους. 23 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η μπάλα ήταν στα χέρια των «κόκκινων». Οι διαιτητές υπέδειξαν παράβαση βημάτων στον Ιωαννίδη κι έτσι η κατοχή πέρασε στους Θρακιώτες. 

Τα «λιονταράκια» έπαιξαν καλή άμυνα, αλλά ο σέντερ του Αρίωνα σαν από μηχανής Θεός χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ευστοχώντας σε σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75 σοκάροντας τους καλαθοσφαιριστές του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Σταύρου Ιωσηφίδη, αλλά και τους Σερραίους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής κερδίζοντας τη «μάχη» της κερκίδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε δεν ενίσχυσε τους «κόκκινους» ο Ξακουστός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ραγιάς χτύπησε στο 35' (υπέστη θλάση), με τον Κολοβή να αποβάλλεται με 5 φάουλ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Δεκάλεπτα: 15-22, 36-38 (ημ.), 45-48, 63-66

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ/ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: 63-66

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: 64-51

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: