Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Όλα για όλα για την άνοδο!

"It's Now or Never" για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ, τον kafeanodos Γ.Σ. Σερρών 2017, τον Αστέρα Καβάλα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι 4 «μονομάχοι» θα μπουν στην «αρένα» το Σάββατο για να αγωνιστούν σκληρά και ο καλύτερος εξ' αυτών θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος τα «λιοντάρια» θα αναμετρηθούν με τον Αστέρα Καβάλας εκτός έδρας, ενώ οι «ταύροι» θα φιλοξενήσουν στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά ο Πανσερραϊκός αποτελεί το φαβορί τόσο για την εξασφάλιση της νίκης στη μεθαυριανή συνάντηση, όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού «χτίστηκε» από το περασμένο καλοκαίρι γι' αυτόν το σκοπό και υπάρχει το «ΠΡΕΠΕΙ» αφού ενδεχόμενη αποτυχία θα είναι καταστροφή για τα «λιοντάρια».

Όσο αφορά τους «πράσινους» εκεί η πίεση είναι λιγότερη. Το συγκρότημα του Γιάννη Μπουτάκογλου είναι αξιόλογο, ονειρεύεται την άνοδο, θα δώσει το 100% σε κάθε ματς, αλλά στην απευκταία περίπτωση που ο Γυμναστικός δεν αλλάξει κατηγορία δεν θα τα «βάψει» και μαύρα.
Ο Αστέρας Καβάλας είναι πάντοτε επικίνδυνος και υπολογίσιμος αντίπαλος, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φαντάζει ως ο πιο αδύναμος διεκδικητής σε σύγκριση με τους άλλους τρεις, αλλά τα πάντα φαίνονται και κρίνονται στο παρκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: