Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Κόντρα στον «Άγνωστο Χ» ο Γυμναστικός

Το Σάββατο αρχίζει η «μάχη» των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τον Γυμναστικό να αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Αίαντα Κομοτηνής.

Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στους Θρακιώτες, αφού και καλύτερο ρόστερ διαθέτουν ως ομάδα, αλλά  και θα αγωνισθούν μπροστά στους φιλάθλους τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας μεθαύριο το απόγευμα.
Αυτό που ανησυχεί τον Γιάννη Μπουτάκογλου είναι ότι δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τον αντίπαλο πέρα απ' το ότι είναι ένα νεανικό συγκρότημα που θα έρθει στις Σέρρες για να παίξει χωρίς άγχος.

Οι «ταύροι» πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης και να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στα αγωνιστικά νέα ο Ντίκογλου προσπαθεί να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Γιαβρόπουλος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή μετά από μια εβδομάδα αποχής. Αύριο θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων και ο Ιωαννίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: