Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Νότας: «Ενωμένοι πετυχαίνουμε υψηλούς στόχους»

Γκαβανόζης: «Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του Μπάσκετ»

Καράγκουτης: «Να βοηθήσουμε κάποια παιδιά να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα»

Συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο για το Πανελλήνιο Τουρνουά Παμπαίδων του Ορφέα, "3rd Yοung Talents VOREIA BEER Tournament" που θα διεξαχθεί από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού και στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Στους δημοσιογράφους μίλησαν ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, ο Πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης των «ασπρόμαυρων» και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ορφέα.

Ο κ. Δημήτρης Νότας τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει αυτή η διοργάνωση για όλη την περιοχή και υπογράμμισε τα πολύπλευρα οφέλη που πηγάζουν μέσω αυτής κάνοντας ειδική μνεία στον Χρήστο Γκαβανόζη και τον Γιώργο Καράγκουτη για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι εφόσον επανεκλεγεί θα κινηθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου σε έκταση που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης των Σερρών, ενώ θα ενισχυθούν οι αθλητικές υποδομές γενικότερα.

Ο κ. Γκαβανόζης ευχαρίστησε τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης και τον τηλεοπτικό σταθμό που θα φροντίσει για την προβολή του Τουρνουά.

Ο Πρόεδρος του Ορφέα προσκάλεσε όλους τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στη γιορτή του Μπάσκετ.

Ο κ. Καράγκουτης επισήμανε ότι στόχος είναι να βοηθηθούν κάποια από τα παιδιά να στελεχώσουν στο μέλλον την Εθνική Ομάδα και τους συλλόγους τους σε επίπεδο Ανδρών, ενώ ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» δεν παρέλειψε κι αυτός από την πλευρά του να αναφερθεί στα συνολικά κέρδη που προκύπτουν μέσα από τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Στο Τουρνουά θα δώσουν το «παρών» πάνω από 250 καλαθοσφαιριστές, γεννηθέντες 2005-2006, που αγωνίζονται στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας μας.

Το Πρόγραμμα της Διοργάνωσης








Δεν υπάρχουν σχόλια: