Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τέλος ο Καράγκουτης από τη "Lions Basketball Academy"!

Πρωτομαγιάτικη «βόμβα» έσκασε στις τάξεις της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού με τη διακοπή της συνεργασίας της "Lions Basketball Academy" με τον Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα στα τμήματα υποδομής των «λιονταριών».

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί μεγάλη έκπληξη από τη στιγμή μάλιστα που πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Γιώργος Καράγκουτης ως μέλος της «κόκκινης» οικογένειας είχε μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τους φιλανθρωπικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας την Κυριακή των Βαΐων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανσερραϊκός αφήνει αιχμές για τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Ακαδημίας και τον βαθμό αφοσίωσής του στα καθήκοντά του.

Το SerresBasket επικοινώνησε με τον Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το κενό του Καράγκουτη θα καλύψει ο παλιός παίκτης των Ικάρων, Πέτρος Γρίψιος, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιζε στον Φαίακα Κέρκυρας αλλά αποχώρησε από τους νησιώτες λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του νέου Υπεύθυνου της "Lions Basketball Academy", Δημήτρης Γρίψιος είναι γενικός αρχηγός στην ανδρική ομάδα των «κόκκινων», ενώ η μητέρα του, Ευδοξία Καριοφυλλάκη είναι η προπονήτρια στην ομάδα με καρότσι του Πανσερραϊκού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «λιοντάρια» έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Γιώργο Καράγκουτη.

Η πολυεπίπεδη και σταθερή ανάπτυξη της ομάδας μας απαιτεί πλέον συνεργάτες, οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με αυτήν και θα κρατούν υψηλά το φρόνημα των αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό της και αγωνίζονται με το «λιοντάρι» στο στήθος! 

Η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν πρόκειται για τη νευραλγική θέση του αγωνιστικά υπεύθυνου της πρότυπης «Lions Basketball Academy», ο οποίος προπονεί τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της που θεωρούμε το «πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο» της ομάδας μας! 

Ευχαριστούμε τον κ. Καράγκουτη για τη διετή προσφορά του στη σύσταση και τη λειτουργία της Ακαδημίας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού. 

Μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας που παραμένει σταθερό (προπονητές: Τάσος Φραγκούλης και Νίκος Χατζηστεφάνου, γυμναστής Καννάς Θοδωρής), τα ηνία της Lions Basketball Academy αναλαμβάνει ο Σερραίος πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ. κ. Πέτρος Γρίψιος, εν ενέργεια καλαθοσφαιριστής, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τρεις φορές Πανελληνιονίκης με τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: