Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

kafeanodos Γ.Σ. Σερρών 2017: «Λυπούμαστε πολύ αν αυτή είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο kafeanodos Γ.Σ. Σερρών 2017 καταγγέλοντας ορισμένα άσχημα συμβάντα που σύμφωνα με τους «πράσινους» έλαβαν χώρα στο χτεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «ταύρων» έχει ως εξής:

«Το χθεσινό τοπικό ντέρμπι κερδήθηκε από τον συμπολίτη Πανσερραϊκό δίκαια, χωρίς να μειώνει την αγωνιστικότητα και το πάθος μας, μιας και η ήττα προήλθε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα από άστοχες επιλογές και έλλειψη καθαρού μυαλού των παικτών μας. 

Δεν συναινούμε όμως και καταδικάζουμε την απρεπή συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανσερραϊκού με χυδαιολογίες προς τους καλαθοσφαιριστές μας και απρεπή συμπεριφορά στον φίλαθλο κόσμο μας, που αν μη τι άλλο αποτελούνταν από τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών μας.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι μικροί μας φίλαθλοι-παίκτες, να αποχωρήσουν απογοητευμένοι. 

Αν αυτή είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού, λυπούμαστε πολύ. 

Εμείς θέλουμε έναν υγιή και φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και έρχεται στο γήπεδο να χαρεί το όμορφο παιχνίδι και των δυο αγωνιζομένων ομάδων. 

Τα καπνογόνα (απαγορεύονται σε αγωνιστικούς χώρους) και οι χυδαιολογίες δεν μας αρμόζουν ως σύλλογο και δεν τα επιδιώκουμε, αλλά και δεν πρέπει και για την ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού. 

Ευχόμαστε στον Πανσερραϊκό καλή συνέχεια στην τελική φάση».

1 σχόλιο:

oragiaspor-dramas.gr είπε...

κάντε ένσταση....ξέρετε εσείς απο τέτοια.....