Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Φουλ ανανεώσεις στον Ορφέα

Όπως σας είχε ήδη ενημερώσει το SerresBasket ο Χρήστος Γκαβανόζης θα κοουτσάρει τον Ορφέα Νέου Σκοπού για δεύτερη σερί χρονιά και αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι», με την οποία έκαναν γνωστό επίσης ότι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο Χρήστος Λουλούδης, ο Βασίλης Χαβαλές, ο Μάρκος Δροσινός και ο Στράτος Γιοβάνης θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της σερραϊκής ομάδας.

«Για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του Ορφεα ο Κοουτς Γκαβανόζης ο οποιος μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν αναμένεται και φέτος να οδηγήσει τον Ορφέα σε νέες επιτυχίες. 

Μετά την ανανέωση του κοουτς ακολούθησε και η ανανέωση μιας πλειάδας παικτών. Έτσι την φανέλα του Ορφέα θα φορούν και την νέα σεζόν οι: Χαβαλές Βασίλης, Δροσινός Μάρκος, Θεοδωρόπουλος Κώστας, Λουλούδης Χρήστος και Γιοβάνης Στράτος. 

Στον αντίποδα, ο Νέστορας Λαγός δεν θα συνεχίσει στον Νέο Σκοπό και θα μετακομίσει στον ΓΣΣ Σερρών με τον Ορφέα να τον ευχαριστεί και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: