Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θέλει Γρίψιο ο Πανσερραϊκός αλλά...

Μετά την προσθήκη του Παντελή Γεωργιανού στο ρόστερ των «λιονταριών» οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυσή της, έτσι ώστε να παρουσιαστεί αξιόμαχη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Στα πλαίσια του μεταγραφικού σχεδιασμού ο Πανσερραϊκός προσέγγισε τον Πέτρο Γρίψιο, ο οποίος αποτελεί ιδανική επιλογή για την γραμμή των ψηλών, αλλά τις δύο πλευρές χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά. Μένει να φανεί αν θα γίνει νέα επαφή για να πεισθεί ο ταλαντούχος αθλητής να φορέσει την κόκκινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα κατά πάσα πιθανότητα ο αρχηγός Δημήτρης Τσανάκας θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Σταύρος Ιωσηφίδης (λογικά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην οικογένεια του Πανσερραϊκού).

Όσο αφορά τον Κώστα Πεχλιβάνη τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν ο χαρισματικός καλαθοσφαιριστής αγωνισθεί και του χρόνου.

Ηγέτης των «λιονταριών» και στα εθνικά πρωταθλήματα θα είναι ο Φίλιππος Συμεωνίδης. Ο 39χρονος σέντερ πέρυσι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό για συνεργασία δύο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: